Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog
    senior tag
    válasz VágniValó üzenetére #5

Nagyon féltem attól, hogy azt a mihaszna retkes Drew Karpyshyn-t hozzák...

Szerintem valakit valakivel összetévesztettél... Az ugye megvan, hogy Drew Karpyshyn az az ember, aki a KotOR1-nek és a Mass Effect 1-2-nek volt a vezető történetírója, de pl. a Jade Empire történetében is vastagon benne volt a keze? Magyarán pont azokban a Bioware alkotásokban, ahol sikerült emlékezetes, minőségi, nem egyszer áll leejtős fordulatot is rejtő (szvsz a KotOR1 és a Jade Empire is tartalmazott ilyen "aztak*rvaanyját az emberből kihozó, durva fordulatot) történetet kreálni.

Nekem úgy rémlik, hogy a Mass Effect 3 készítése táján ment el a Bioware-től, és ott javarészt nem is az ő eredeti ötletei valósultak meg végül. (Ő mintha a sötét anyaggal akart volna több mindent kezdeni, ami a második részben még csak pedzegetve jön elő a játékban.)

Egyébként jelenleg a fejlesztés alatt álló (rajta kívül más egykori vezető Bioware arco(ka)t is magába foglaló Exodus fő történetírójaként dolgozik. Szerintem elég kb. 5-10 percnyit utánaolvasgatni, hogy mi készül ott (történet szintjén is): kb. már most körberöhög mindent (pl. ME: Androméda vagy az új DA), amit a Bioware a távozása óta le tudott tenni az asztalra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés