Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
ME 1 es kérdés

steam-en vettem meg anno, viszont örülnék, ha originben megjelenne. Lehetséges?suicid missionhoz vannak nagyon szép táblázatok, kit hova kell küldeni, googleban első 1-2 találatra ott lesz egy nagyon is használható ^_^
Másik: rajongó: egyben elküldtem a rákhalálf*szába a srácot 3x ahogy elvileg kell, hogy 2-ben találkozzak vele a bárban és jól lábon tudjam lőni
de nem volt ott a kettőben
elszúrtam az egyben az elküldést, nagyon megfenyítettem talán? O.o -
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na sikerült a művelet, hála, köszönet

-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Király
köszönöm szépen a segítségedet
így már simán aktiválom a cerberust, gyorsan még ma végig kell tolnom a 2-t mielőtt iponból jön a 3.
Már csak Legion meg Tali lojalitása hiányzik, persze Taliéra viszem Legion-t mert az poén

-
L4mie
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére

Hmmm
Originen én is hozzápakoltam a ME-2 met, de ettől független még nem lett cerberus aktív,
szóval reméljük nem értette félre mit akarsz.de hazamegyek kipróbálom, bár addigra nem lesz már support, de legalább lefotózom majd a dobozom, hogy napközben tudjak jól cerberus accot kérni ^_^
-
L4mie
veterán
én most viszem végig megint
Jacket hagyom megdögleni...idegesítő egy bige -_-'
-
L4mie
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hát ahogy utánajártam az EA classic kiadásból kispórolták
gondolom azért hogy utólag megvedd, ami görénység mert a BW pont 2x annyiba kerülne mint maga a játék inkább bemegyek a tescoba és veszek olyant mint haver 2k-ért, de elég sok ember panaszkodott különböző fórumokon, olvastam olyan opciót, hogy a support küld kódot, ha írsz nekik, ezt lehet megjátszom.Amúgy meg valszin valami olyan elgondolás miatt lett külön cerberus acc, mint Bf3 ban a multi kártya vagy mi, szval ha eladod a játékot nem tudod egyben eladni, viszont tudsz venni külön multi kártyát és "használt" játékkal tudsz már játszani...vagy valami hasonló.
-
L4mie
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Hát mindenesetre picit saad panda vagyok, meg azt hittem elhagytam azért is volt az alap kérdés.
Me 1 sajnos steames, be is nyaltam mert nincs magyarosítás, 2-t ezért se ott vettem, persze előtte már végigtoltam, azt viszont megérdemli a Bioware, hogy ezek a játékok fent legyenek a polcomon így, jön a 3 ráadásul CE <3Tegnap fejeztem be az 1-et (nem először csak nem volt meg a mentés) kezdem újra a 2-t mire ideér a 3 lesz egy jó kis háttérrel megáldott karakterem
azért is kérdeztem a cerberus network accot, mert haver azt magyarázza nem lehet kimaxolni a story-t DLC-k nélkül, sajnos így jártam :/ talán majd 1x. -
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
van egy olyan kérdésem
Került forgalomba EA classic kiadásban olyan változat amihez nem adtak cerberus acc kódot? tavaly tavaszal vettem CD galaxisban épp akciós volt, most végigtoltam gyorsan az egyet, aztán ma elkezdem telepíteni a 2-t és haver mondja dobozban kéne lenni cerberus aktiváló kódnak, hát rohadtul nincs :[ lefotózta a sajátját, nem is emlékszem olyanra hogy kódos papír lett volna a dobozban és alapból nem dobok ki semmi ilyent.....fekete CD-s kiadás randa EA classicos borítóval.
Most én vagyok hülye vagy nagyon rábasztam? Esetleg vlaahogy sikerült elhagynom az a5-s lapot? O.o
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Excel topic
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elszúrtam az egyben az elküldést, nagyon megfenyítettem talán? O.o