- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Att1la.
üzenetére
Én a 2-t most vettem elő megint, mert végre meg tudtam szerezni a DLC-ket, úgy hogy most elkezdtem az egyiket vagyok 44 óránál, mondjuk elég sokat tökölök vele néha, de csak az élmény miatt

Az első részt meg szerintem mindenképp megéri kijátszani, mert akkora jó sztorija és feelingje van hogy nem lehet letenni. Érteni fogod az 1 nélkül is a 2-t, de kb olyan mintha nem néznéd meg a Gyűrűk ura első két részét, csak a harmadikat.
Szal előbb az elsőt nyomd le, az is lesz egy 30 óra körül ha minden küldit kijátszol, a sztorin behalsz majd olyan jó, aztán jöhet a kettő, ahová át tudod majd menteni az első részben alakult cselekmények következményét. Ezáltal meg majd bónuszokat kapsz a 2. részben és úgymond nem a 0-ról indulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest