Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
SPOILER
Nem gondolom, hogy a végső esélyeket döntené el, hogy megtartod a Collector bázist, vagy sem.
Én is inkább afelé hajlok, hogy Paragon/Renegade vonalon lesz jelentősége.
Paragonként egyértelmű az elpusztítása (a megmentett anyag kicsit hajaz a StarWars-ra), szerintem is Mr. Illusive Man kezében nem lenne az olyan jó dolog. Lásd Jack-et.
Renegade-ként megtartanám a technológia kutatása miatt, de valami más hátulütőt kinézek belőle. Heartbringer meghekkeli az ennek alapján fejlesztett fegyvert, vagy TIM kattan meg (vagy már ugye meg is van). Szóval én annyira nem bíznék benne.Én azért kíváncsian várom paragonként, hogy az egyes fajok mennyire békélnek meg egymással. P. Tali és Legion konfliktusa is pozitívan alakul(hat), ugye a végén Tali ad info-kat magától Legion-nak.
Azt én sem gondolom, hogy egy-egy ilyen elég lehet a győzelemhez, viszont a csata kimenetelébe, vagy a végső veszetség mértékéra lesz hatással. (pl. ha nem békülnek ki, akkor egyik-másik-mindkettő végleg elgyengül/kipusztul).Szóval egy újabb faj / titkos fegyver képbe kerülése a legvalószínűbb folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest