Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Nagyon jó ez a játék, függő lettem. Kb. 20 játékóránál tartok (ami valójában azért valamivel több).
Elszúrtam valamit. A Jack-es küldetés után megsajnáltam szegény tetkós lányt, és mellé álltam (amúgy egyik tyúknak sem volt igaza). Azóta Miranda nem beszél velem, pedig már több célozgatás hangozott el a szexre. Félek, ezek után már nem lesz meg, pedig igazán sokkal jobban bejön, mint Jack (no, azért őt is felpróbálom az első adandó alkalommal
).Amikor Mirandával beszélgetek, a bal oldalon van két válaszlehetőség, ami ki van szürkítve, így nem választható. Milyen módon lehetne ezeket aktiválni? Meggyőző képességet lehetne valahogy fejleszteni?
Plasztikáztattam az arcom. Azon kívül, hogy nincsenek sötétben világító hegeim, van értelme ennek? Egyelőre egyik NPC sem ájult el, hogy "te Shepard, eltűntek a sebeid!". Lesz ennek később jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- LianLi Strimer Plus V2 és Strimer Wireless vga modding kábelek
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).