- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Nagyon jó ez a játék, függő lettem. Kb. 20 játékóránál tartok (ami valójában azért valamivel több).
Elszúrtam valamit. A Jack-es küldetés után megsajnáltam szegény tetkós lányt, és mellé álltam (amúgy egyik tyúknak sem volt igaza). Azóta Miranda nem beszél velem, pedig már több célozgatás hangozott el a szexre. Félek, ezek után már nem lesz meg, pedig igazán sokkal jobban bejön, mint Jack (no, azért őt is felpróbálom az első adandó alkalommal
).Amikor Mirandával beszélgetek, a bal oldalon van két válaszlehetőség, ami ki van szürkítve, így nem választható. Milyen módon lehetne ezeket aktiválni? Meggyőző képességet lehetne valahogy fejleszteni?
Plasztikáztattam az arcom. Azon kívül, hogy nincsenek sötétben világító hegeim, van értelme ennek? Egyelőre egyik NPC sem ájult el, hogy "te Shepard, eltűntek a sebeid!". Lesz ennek később jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).