Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
No, most indultam el az IFF küldire, és Legiont leszámítva (akit ugye most fog csatlakozni) mindenki lojális, sőt, nem is értem, hogyan lehet bármi probléma ebből
. A Miranda-Jack veszekedésnél az egyetlen paragon válaszlehetőséget választottam és mindenki "boldog" volt, pedig nem is Jack küldetését hagytam utoljára. Amire Tali lojalitási küldetését csináltam, már rég kimaxolt paragon pontszámom volt... Nem tudom, számít-e valamit az, hogy veteran fokozaton játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A Miranda-Jack veszekedésnél az egyetlen paragon válaszlehetőséget választottam és mindenki "boldog" volt, pedig nem is Jack küldetését hagytam utoljára. Amire Tali lojalitási küldetését csináltam, már rég kimaxolt paragon pontszámom volt... Nem tudom, számít-e valamit az, hogy veteran fokozaton játszom.