Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
nyugi,szó sincs ilyesmiről
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.Tudom mi mennyit sebez, hisz ingame írja is. area reave 320at sebez 3méteren belül. heavy reave 440-et de nincs AoE. heavy warp 400at sebez, és 5méteres körzetben ha valami biotikával kerül kölcsönhatásba. unstable warp 320at sebez, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, akkor 7méteren belül. mindez barrier/valamilyen biotika, vagy páncél esetén érvényes. hp vagy pajzs esetén a szokásos 160,200 a sebzésük,de ott már csak az Area Reave AoE.
De a Warp csak akkor AoE, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, különben nem, viszont az Area Reave meg mindenképpen az. Ergo vagy tőled vagy csapattárstól kell valami biotikát használni pluszba, hogy barriertől megfosztott ellenre használva is AoE legyen. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet.
Ezek a számok így szépek, mégis azt vettem észre, hogy a gyakorlatban nem teljesen úgy köszönnek vissza, ahogy papíron kellene, így jutottam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.