Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
nyugi,szó sincs ilyesmiről
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.Tudom mi mennyit sebez, hisz ingame írja is. area reave 320at sebez 3méteren belül. heavy reave 440-et de nincs AoE. heavy warp 400at sebez, és 5méteres körzetben ha valami biotikával kerül kölcsönhatásba. unstable warp 320at sebez, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, akkor 7méteren belül. mindez barrier/valamilyen biotika, vagy páncél esetén érvényes. hp vagy pajzs esetén a szokásos 160,200 a sebzésük,de ott már csak az Area Reave AoE.
De a Warp csak akkor AoE, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, különben nem, viszont az Area Reave meg mindenképpen az. Ergo vagy tőled vagy csapattárstól kell valami biotikát használni pluszba, hogy barriertől megfosztott ellenre használva is AoE legyen. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet.
Ezek a számok így szépek, mégis azt vettem észre, hogy a gyakorlatban nem teljesen úgy köszönnek vissza, ahogy papíron kellene, így jutottam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.