- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
Nos végre nekem is megvan a játék... Az 1 után szinte kötelező ez a rész is, pedig még csak pár órát játszottam vele.Eszméletlenül jó lett ez nem is vitás.
Olvasom itt a hozzászólásokat és látom vannak mar egész profik és azt se tudom sokszor hogy miről is van szó,de majd haladok a játékkal.Én az 1 ben is a fegyverekre bíztam magam,itt sem teszem ezt másképp.("kasztom": soldier) Mennyire járható ez az út a 2. részben?Az 1 ben a kedvenc karakterem Garrus és Kaiden volt, tökéletesen kiegészíttek egymást a képességeink. Garrus kezében a sniper jó helyen volt, Kaiden meg elbohóckodott a biotikus cuccaival, addig én leszedtem az épp rám rontó krogan vagy geth ellenfeleket. A geth ek kidolgozása nagyon bejött az 1 ben és én - bár ők ellenfeleim voltak - mégis szimpatizáltam velük.Szóval alig várom, hogy Legiont a soraim között tudhassam. Wrex et picit sajnáltam hogy nem próbáltam ki, de Garrus miatt nem is volt rá szükségem. Ashley viszot kihúzta a gyufát, amikor lelőtte Wrex et, ott is hagytam mert az én csapatomba ne lövöldözzön más csak én.
(Én is lelőhettem volna,de én nem akartam.)Kérdéseim:
A fegyverek tulajdonságait hol tudom megnézni? (Eddig csak a legjobb havert Garrus-t mentettem meg.)Pl.: sebzés,pontosság, stb. Páncéljaim hol vannak?
Talival találkoztam legelőszőr, de őt nem szerveztem be, hanem azt a béna Veetort hoztam magammal. Nagy baj ez? Amúgy se nagyon akarom soraim között látni, mert még hajba-kapnak Legionnal, de akkor páros lábbal repül a csapatból. Tudom furcsa ízlések, de ez az 1 miatt van nagyon elfogult vagyok a Geth-ek és Garrus iránt.1 dolog idegesít a játékban méghozzá a lőszer!!! Na ez nekem nem hiányzott. Majd megszokom.Meg ezt a szondázásos marhaságot is....
Az 1 ben a mékozás volt uncsi, it a szonda+lőszer, remélem harmadikban már egyiket se látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Én is lelőhettem volna,de én nem akartam.)