Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz Rossi #1358 üzenetére

szerintem meg nélkülözhetetlen a használata. főleg a magasabb nehézségi szinteken. az meg nem a fegyver hibája hogy bénán használod. időben kell rálőni a szemére, nem vacakolni, de egyébként a hasán is van egy gyengepont, én oda lőttem. az utolsó küldetésen kétszer is lőttem vele(megcsináltam az anomáliákat,és felraktam a páncélomra a 10% heavy weapon ammo adó cuccost) és jelentősen lecsökkentette azt az időt míg kivégeztem a dögöt.

hogy hol használtam?

mikor gruntot felszeded, van az utolsó rész, mikor azt a csajt kell kilőni, aki ontja rád a kroganokat, és egy heavy mech védi. insanity-n nagyon nem mindegy, hogy jönnek rád a kroganok, akikre minimum két incinerate/warp/reave kell csak hogy a páncélját leszedd, és akkor még ottvan a hp-ja, és szépen regenerálódnak. Aztán ahogy megöltél egyet jön egy másik kapásból, és ottvan még a heavy mech is, ami két pillanat alatt kicincálja a csapattársaid, és akkor ott maradsz egyedül egy olyan pályán ahol szinte fedezék is alig van.

horizonon akár a két scionra, vagy a pretorianra a végén(bár meg lehet csinálni enélkül is).

grunt küldetése a falócsáp ellen.

Új hozzászólás Aktív témák