Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
De nálam tapasztaltabb emberektöl hallottam hogy nem az igazi a rendszer ghost után se. A legjobb mindig ha maga csinálja az ember.
Aztán ujabb verziok lehet jobbak, lehet nem. Nemtom. De ugy vagyok vele hogy egy teljesen ujrarakott rendszer jobb mint egy vissza ghostolt.
Igaz játékokat is c-re telepitem (mert van amit nem is tudsz máshova vagy szarakodik ha nem c-re teszed) de term azzal is elörébb lennék ha a játékokon kivül a win-t, meg a segédprogikat menteném ghostba.
Amugy nemtom hogy nem lehet tudni használni...
Nem jártam utána mit hogy csináltak de particiokat nem keverték össze hogy c-röl mentették aztán a d-re akarták visszatenni stb. Nem ilyesfajta hibákra gondoltam. Hanem a visszaghostolt rendszeren nem akart ugy menni minden mintha magad raktad volna vissza.szerk.: De most felpiszkáltad az agyam. Legközelebb megcsinálom a ghost mentést ha ujrateszem az xp-t. Aztán ha a köv ujrainst.nál (bár 2 xp reinst után lehet 3. már vista lesz) mégse lenne jo akkor meg manuálisan megcsinálom azt elfelejtem a ghostot örökre
Amugy ma se akart elindulni megint ez a mass effect.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.