Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz -kdM- #999 üzenetére

:U Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
    De nálam tapasztaltabb emberektöl hallottam hogy nem az igazi a rendszer ghost után se. A legjobb mindig ha maga csinálja az ember. :K
    Aztán ujabb verziok lehet jobbak, lehet nem. Nemtom. De ugy vagyok vele hogy egy teljesen ujrarakott rendszer jobb mint egy vissza ghostolt.
    Igaz játékokat is c-re telepitem (mert van amit nem is tudsz máshova vagy szarakodik ha nem c-re teszed) de term azzal is elörébb lennék ha a játékokon kivül a win-t, meg a segédprogikat menteném ghostba.
    Amugy nemtom hogy nem lehet tudni használni... :F
    Nem jártam utána mit hogy csináltak de particiokat nem keverték össze hogy c-röl mentették aztán a d-re akarták visszatenni stb. Nem ilyesfajta hibákra gondoltam. Hanem a visszaghostolt rendszeren nem akart ugy menni minden mintha magad raktad volna vissza.

szerk.: De most felpiszkáltad az agyam. Legközelebb megcsinálom a ghost mentést ha ujrateszem az xp-t. Aztán ha a köv ujrainst.nál (bár 2 xp reinst után lehet 3. már vista lesz) mégse lenne jo akkor meg manuálisan megcsinálom azt elfelejtem a ghostot örökre :)

Amugy ma se akart elindulni megint ez a mass effect. :( Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.

Új hozzászólás Aktív témák