Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Nekem előbb family guy ugrott be, aztán italian job, aztán az austin powers
Nem így gondoltam az akcentusokat, elég amerikán belül. Mondjuk azok a kis bankár törpék lehetnének mexikóiak, a negatív ember karakterek redneckek, a kemények brooklyniak, stb
Csak az a bajom a tiszta beszéddel, hogy nézem a szájukat, és nehezen hiszem el, hogy tök más biológiai felépítéssel ugyanúgy tudnak beszélni. Legalább lenne valami említés, hogy mindenkinek van tolmács implantja, vagy valami.
Ami még hiányzik, az az ember fajok közötti változatosság. Ha jól emlékszem, eddig láttam egy feketét, aztán annyi. Ja, meg az indiai doki, aki a lánya holttestét akarja vissza.
Viszont rég jó, ha ezek a legnagyobb gondok a játékkal, én még mást nem nagyon találtam.Eredetileg itthon akartam megvenni, de amikor megtudtam, hogy csak magyar felirat lesz benne, egyből megvettem az ea boltból. Igaz, nincs doboz, de a félrefordított baromságokat sem kell olvasnom

A viccet meg értettem, bár a konkrét idézetre nem emlékszem, igaz, nem is néztem annyi MP-t. De hogy hülyék, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest