Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz masterful87 #6726 üzenetére
Köszönöm a tippet, megjött a gépem, kipróbáltam és működik. Mondjuk kézből majdnem lehetetlen vele bemozdulásmentes képet csinálni, és az állványomon is rezeg mint a falevél, de menni fog...
t2 höz nem találtam chipes adaptert sajna[ Szerkesztve ]
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Schuby
aktív tag
válasz masterful87 #6726 üzenetére
igen, jól gondoltad, t2 es és arra egy nikon átalakító. elvileg van végtelen, és a teszt képek egész jól néznek ki. hétfőn ha hozzájutok a géphez már okosabb leszek, csak gondoltam előre felkészülök hogy ne érjen meglepetés.
-
Schuby
aktív tag
Hozzájutottam egy Samyang 800/f8 tükrös obihoz. ha felteszem nem lát f értéket a gép. Így gondolom csak M módban tudom használni. honnan találom ki a megfelelő iso záridő kombinációt? találgatok vagy van erre vmi módszer?
-
Schuby
aktív tag
én az ilyen kérdésemre kimerítő választ kaptam a Vakus topicban. Nekem egy antik vakum van 120 voltos talpfesszel de a nikon 250v ig mehet . használom is, semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Schuby
aktív tag
Van valami tuti megoldás élesség állításra D5100 on vagy csak a belenagyítás? rámszakadt egy AF 70-300 és azzal kisérletezgetek. állványról statikus cuccokra jó, de ma kimentem a közeli erdőbe, hát madarat lőni vele nem egyszerü. elég rossz lett az arányom éles/homály szinten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest