Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974
üzenetére
Mivel teljesen manuális objektívekről beszélünk, nincs semmi megoldás. Maximum a focus peaking, de azt a pl5 nem tudja rendesen, művészi szűrővel megoldható nehézkesen, de nem az igazi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974
üzenetére
Nincsen, bele tudsz nagyítani a képbe(a nagyítóval), úgy könnyebben el tudod dönteni, hogy éles-e.
-
hemaka
nagyúr
Megérkezett a Helios 77m-4, lőttem vele gyorsan pár képet. Ahogy lesz időm, kipróbálom majd kicsit jobban.

Teljesen nyitva kb. használhatatlan, egyet vagy kettőt rekeszeltem rajta általában. Szerintem egy kis élesítéssel eléggé vállalható a dolog, na meg persze némi CA takarítás után. Csak átméretezve van, alap Oly Jpeg. -
hemaka
nagyúr
Igazából néztem EU eladókat is, de nem találtam normális áron hasonlót sem. Általában 1 hónap alatt érkezik meg a cucc Kínából, megszoktam már, hogy várni kell. Addig szórakoztatom magam a meglévő objektívekkel. Meg egyébként sincs mit rátekerni az adapterre még, nézelődöm ebay-en.

MrChris: Köszi az infót.
-
hemaka
nagyúr
Ha már adapterek, ezt gondolom nyugodtan megvehetem az Oly EM10-hez?
Ha esetleg tudtok jobb eladót, vagy jobb és nem sokkal drágább adaptert, várom a javaslatokat.
-
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
MFT-re szeretnék nagylátószögű, illetve 50 mm környékén valamit. Az árról csak annyit, hogy csak szórakozni lesz, szóval ár/érték arányba jó legyen. Első mft gépem és manuálozás, szóval ehhez bevallom kb. semmit nem értek, de hamarosan utána olvasok.
Helios 44-es típusúakat néztem, de azokból elég sokféle elnevezéssel futnak, amiket nem igazán tudok hova tenni, de láttam vele készült képeket és egyáltalán nem voltak rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) hőálló gusztustalan libafosződ színű cucc, az mehet bele?