Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Úgy látom a múltkor sem kaptál választ, úgyhogy gondolom nem (vagy nem járt erre). Külföldi fórumon azt olvastam róla, hogy erősen rontja a képminőséget ugyanúgy, mint a lencsés M42-Nikon adapter.
Daniduke: Még mindig csak Helios, de az F5.6-on is botrányos a széleken. Ha tudok majd másról is nyilatkozni, azonnal megteszem

Régebben még voltak olyan lázálmaim, hogy milyen jó lesz focal reducerrel meg valami fényerősebb obival tejutazni, de erre igen kicsi az esély, hogy valami értékelhető szülessen. -
grigo
őstag
Na akkor én vagyok abszolút tévúton. Nekem van valahol egy af visszajelzős, de az nem programozható. Emf-re mondták hogy az vissza is jelzi meg programozhatom is. De mivel az af csippanós nem úgy jelzett vissza mint a ahol a tényleges élesség volt így eleve csak sima adaptereket szereztem be.
Soha nem hekkeltem semmilyen cuccomat. ML-t így nem mertem kipróbálni. Tönkre tehet bármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- GoPro Hero 7 Black + 2db akku + dual charger
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest