- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Úgy látom a múltkor sem kaptál választ, úgyhogy gondolom nem (vagy nem járt erre). Külföldi fórumon azt olvastam róla, hogy erősen rontja a képminőséget ugyanúgy, mint a lencsés M42-Nikon adapter.
Daniduke: Még mindig csak Helios, de az F5.6-on is botrányos a széleken. Ha tudok majd másról is nyilatkozni, azonnal megteszem
Régebben még voltak olyan lázálmaim, hogy milyen jó lesz focal reducerrel meg valami fényerősebb obival tejutazni, de erre igen kicsi az esély, hogy valami értékelhető szülessen. -
grigo
őstag
Na akkor én vagyok abszolút tévúton. Nekem van valahol egy af visszajelzős, de az nem programozható. Emf-re mondták hogy az vissza is jelzi meg programozhatom is. De mivel az af csippanós nem úgy jelzett vissza mint a ahol a tényleges élesség volt így eleve csak sima adaptereket szereztem be.
Soha nem hekkeltem semmilyen cuccomat. ML-t így nem mertem kipróbálni. Tönkre tehet bármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- Nem lesz Xiaomi 16
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest