- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Úgy látom a múltkor sem kaptál választ, úgyhogy gondolom nem (vagy nem járt erre). Külföldi fórumon azt olvastam róla, hogy erősen rontja a képminőséget ugyanúgy, mint a lencsés M42-Nikon adapter.
Daniduke: Még mindig csak Helios, de az F5.6-on is botrányos a széleken. Ha tudok majd másról is nyilatkozni, azonnal megteszem
Régebben még voltak olyan lázálmaim, hogy milyen jó lesz focal reducerrel meg valami fényerősebb obival tejutazni, de erre igen kicsi az esély, hogy valami értékelhető szülessen. -
grigo
őstag
Na akkor én vagyok abszolút tévúton. Nekem van valahol egy af visszajelzős, de az nem programozható. Emf-re mondták hogy az vissza is jelzi meg programozhatom is. De mivel az af csippanós nem úgy jelzett vissza mint a ahol a tényleges élesség volt így eleve csak sima adaptereket szereztem be.
Soha nem hekkeltem semmilyen cuccomat. ML-t így nem mertem kipróbálni. Tönkre tehet bármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest