- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nekem volt régebben egy ruszki az pld osztályon felüli volt. Mindegyik csökkenti a fényerőt és ugyanúgy. Chinont (Revuenon) kell venni az biztos jó, nekem van Pentaxban, kifogástalan.
Ezt a 20-30 éves dolgot nem értem mert nekem van egy 28 éves Tamron makróm szenzációs a digiten. -
arf
csendes tag
Használni? Semmire. Csak kipróbáltam, mint ahogy fent is olvasható. Egyébként ha nagyon muszály volna, akkor közeli portrékra használnám, mert az az állítás nem igaz, hogy ''sehol sem éles''. Az 5-6 méteren belüli távolságon minden rendben vele. De ez is olvasható feljebb.
Ha pedig az 500-ra gondoltál, akkor arra is az a válasz: semmire. Csak van.
[Szerkesztve] -
attilav
tag
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Én is gondolkoztam, hogy veszek használtam egy 300D-t, de gyorsan lebeszéltem magam, ahogy mondod, 120-ért használtat vesz az ember, de használt és használt között is van különbség, az a plusz 30e Ft nekem megér annyit, hogy tudom, hogy az érzékelő ÚJ, és tiszta, tudom, hogy nincs benne 10e Expó, tudom, hogy nem volt egyszer sem leejtve, és azt is hogy milyen körülmények között használtam, ez az ami megfizethetetlen... Sajnos vagy nem sajnos nagyon tartják az árukat...
üdv,
Fecó -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest