- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nekem volt régebben egy ruszki az pld osztályon felüli volt. Mindegyik csökkenti a fényerőt és ugyanúgy. Chinont (Revuenon) kell venni az biztos jó, nekem van Pentaxban, kifogástalan.
Ezt a 20-30 éves dolgot nem értem mert nekem van egy 28 éves Tamron makróm szenzációs a digiten. -
arf
csendes tag
Használni? Semmire. Csak kipróbáltam, mint ahogy fent is olvasható. Egyébként ha nagyon muszály volna, akkor közeli portrékra használnám, mert az az állítás nem igaz, hogy ''sehol sem éles''. Az 5-6 méteren belüli távolságon minden rendben vele. De ez is olvasható feljebb.
Ha pedig az 500-ra gondoltál, akkor arra is az a válasz: semmire. Csak van.
[Szerkesztve] -
attilav
tag
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Én is gondolkoztam, hogy veszek használtam egy 300D-t, de gyorsan lebeszéltem magam, ahogy mondod, 120-ért használtat vesz az ember, de használt és használt között is van különbség, az a plusz 30e Ft nekem megér annyit, hogy tudom, hogy az érzékelő ÚJ, és tiszta, tudom, hogy nincs benne 10e Expó, tudom, hogy nem volt egyszer sem leejtve, és azt is hogy milyen körülmények között használtam, ez az ami megfizethetetlen... Sajnos vagy nem sajnos nagyon tartják az árukat...
üdv,
Fecó -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged