Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nekem volt régebben egy ruszki az pld osztályon felüli volt. Mindegyik csökkenti a fényerőt és ugyanúgy. Chinont (Revuenon) kell venni az biztos jó, nekem van Pentaxban, kifogástalan.
Ezt a 20-30 éves dolgot nem értem mert nekem van egy 28 éves Tamron makróm szenzációs a digiten. -
arf
csendes tag
Használni? Semmire. Csak kipróbáltam, mint ahogy fent is olvasható. Egyébként ha nagyon muszály volna, akkor közeli portrékra használnám, mert az az állítás nem igaz, hogy ''sehol sem éles''. Az 5-6 méteren belüli távolságon minden rendben vele. De ez is olvasható feljebb.
Ha pedig az 500-ra gondoltál, akkor arra is az a válasz: semmire. Csak van.
[Szerkesztve] -
attilav
tag
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Én is gondolkoztam, hogy veszek használtam egy 300D-t, de gyorsan lebeszéltem magam, ahogy mondod, 120-ért használtat vesz az ember, de használt és használt között is van különbség, az a plusz 30e Ft nekem megér annyit, hogy tudom, hogy az érzékelő ÚJ, és tiszta, tudom, hogy nincs benne 10e Expó, tudom, hogy nem volt egyszer sem leejtve, és azt is hogy milyen körülmények között használtam, ez az ami megfizethetetlen... Sajnos vagy nem sajnos nagyon tartják az árukat...
üdv,
Fecó -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest