Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos, a 3x szétszerelés azért volt, mert először nem jöttem rá hogy kell a frontlencse csoportot kivenni a házból és nem akartam feszegetni, így összeraktam de mivel meglett a neten képsorozat a szétszedéshez az segített így szétkaptam rendesen de a leesett frontlencse csoport hátsó tagot fordítva tettem a helyére (a szél csiszolás alapján úgy volt logikus), így megint szét kellett szednem, végül harmadszor azért szedtem szét, hogy megnézzem tehetek-e az ellen valamit, hogy ne az 1m-es jelzésnél legyen a végtelen élesség, de most úgy fest, hogy ez ilyen, pedig a 50/1,8-as Pentacon az koppan a végtelen jelnél és ott is van az élesség.
Ha van valakinek BP-en a III. kerület környékén ilyen MC Flektogon 2,4/35 Carl Zeiss Jena objektívje, kérem írjon Priviben. Jó lenne összehasonlítani a két obit, és ha ezzel gáz van tuti elviszem egy szakinak, hogy állítsa be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest