Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Ez tényleg egy hozzáértő válasz volt. Gondolom tényleg sok(0) ebayos, külföldi vásárláson vagy túl. Az a helyzet, hogy az itthoni, és általában a világi tapasztalatok a nagy többségre nézve nem ezt mutatják. Rengeteg külföldi vásárláson vagyok túl, több nagyobb értékű dolog is volt benne, és eddig csak 3x volt gondom. Mindegyik gond nélkül oldódott meg az eladó normális hozzá állásának köszönhetően. Sajnos én mostanában itthon pont az üzleti politikánál nem látom ugyan ezt. Max az idő az ami ténylegesen számolható, tervezhető probléma, de ez is kiküszöbölhető ha egy kicsit hajlandó vagy többet fizetni. A problémás külföldi vásárlásoknál érdekes módon mindig kiderül, hogy a nagy része sima user error. A legtöbb esetben a garanciális ügyintézés is gond nélkül megy, max itt is az idő az ami gond lehet. Bár ez meg beleférhet ha esetleg több tíz ezret is meg spórolsz.
-
jjeahh
nagyúr
ebay-en nem minden olcsóbb sztem, vagy sokszor jobban megéri egy picit drágábban megvenni helyben valamit gariért cserébe, de azért rengeteg cuccot megkapsz akár itthon elképzelhetetlenül alacsony áron is + van, amit helyben nem kapsz meg, ebay-en igen, szal nagyobb a kínálat. 40-ből egyetlen alkalommal kaptam mást mint amit rendeltem, de a pénzt visszatérítették. sok idő...nem tom, én eu-ból rendelek mindig, nekem 4-7 nap nem sok, kibírom...persze kínából pl. más tészta
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest