Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Zozzant
üzenetére
Pont a meyerekről lehet olvasni hogy messze nincs úgy összerakva a tubus ahogy kéne és lötyög. pl 135 2.8at kerestem és annyi ilyet olvastam hogy ki is hagytam.
Amugy nem értem. Nem mindegy neked. Ha örömöd van benne használd azt ámen. Nekem se fizeti a zeiss a rezsimet
Én szeretem őket de ha valaki túlárazott pont olyan manuális izénak mondja hát én még jól alszom.Andrade: Flektogon... melyik? A 35ös nem rossz ja, de pl a 20asért fele annyit sem adnék amennyikért vesztgetik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Canon EOS 5D Mark III DSLR sok tartozékkal
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én szeretem őket de ha valaki túlárazott pont olyan manuális izénak mondja hát én még jól alszom.