Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Igen, erről elfeledkeztem, hogy az is baj, hogyha túl vékony, és túl közel van... Bár akkor elvileg a közeli fókusztartományból veszik el, és a végtelent meg "túl lehet tekerni". Persze ezt csak az igen korlátolt fotóelméleti tudásom alapján gondolom, nem biztos, hogy így is van.

Kipróbáltam én is, és nem jártam sikerrel, az én adapterem túl vastag vagy az obi halott.
Betekertem az obit végtlenre, és csináltam egy képet, kb. 10m-re lévő cuccokra volt éles (15m után lenne végtelenben az obim). Elkezdtem letekerni, és csak egyre közeledett a homály, szóval nem nyert. 
Amúgy pont az ilyen dolgok miatt szokták minimálisan vékonyabbra gyártani ezeket az átalakítókat a szükségesnél, hogy inkább vesszen icipici a "makró" képességből, de biztosan legyen rajta végtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Betekertem az obit végtlenre, és csináltam egy képet, kb. 10m-re lévő cuccokra volt éles (15m után lenne végtelenben az obim). Elkezdtem letekerni, és csak egyre közeledett a homály, szóval nem nyert.