Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Nekem van PK bajonettes Hoya HMC 135/2.8 obim, de nemrég vettem egy MC Jupiter 137AM 135/3.5 M42 obit (rágerjedtem) tokkal vonóval kört formáló sok blendelamellával, csak még nem jött meg az adapterem, olyat vettem amin nincs rugó rá kell tekerni az obira és onnét olyan mint egy K bajonettes, max nem lesz végtelen, de egy portré obinál és a fotós szokásaimat ismerve ez nem érvágás.
-
Szten Márs
nagyúr
Emiatt ne tegyél le a K bajonettes obikról. Bár én az M42 adapter létjogosultságát K bajonettre sosem értettem, ezt be kell, hogy valljam. Az M42 maradhat azoknak, akiknek nem Pentaxuk van, mi viszont baromi jól el vagyunk látva natív K bajonettes csatlakozású manuális obikkal

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beat Saber
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő