- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
E-p1 már nagyon nem mai váz, de én is azt használnám helyedben manuálozni, sokkal ideálisabb erre a célra mint az e300. Nekem is van egy, bár már ritkán veszem elő, de még mindíg szeretem kézbevenni, tetszenek a színei is. Régi helios + e-p1 "fotóim"
-
Muerte68
addikt
nem rossz a helios kezdésnek,még a P1-el is lehet elég jó képeket lőnni vele
Nyitva kicsit lágy de van bokeh
és ha jól írtad a tipust akkor ez a több lamellás is.
E-bay ről 1000ft-tól lehet rendelni minőségtől függően de jelemzően az olcsóbbakal sincs baj.Más
megjött az M39 adapterem Fuji-ra industar 61 L/D 55/2,8 vel csináltam egy két képet vele-nem vészes nem élességbajnok de használható
A képkidolgozásért bocs régies hatást próbálgattam -
MrChris
nagyúr
Végre megtudtuk mire szeretnéd felcsavarni. Az obi 99% hogy ugyan olyan jó, mint bármelyikünk helios44-e. Viszont e300-on szenvedni fogsz a pontos fókusszal, mert elég nagy tekerési tartományban jónak fog tűnni. Nekem e510-em van, jó szemem, de végül chippes adaptert és törőékes mattüveget használtam. De így is sajnos elég körülményes és pontatlanul állapítható meg az élesség. Ráadásul a kijelzőn csak az előnézeti jpg jelent meg ami ebből a szempontból nem ért semmit. Viszont a kitobi után nagy élmény volt végre egész más jellegű, más képűt használni.
P1-en az alacsony felbontású lcd-vel küzdelmes lesz, bár ott talán lehet vele játszani. Jjeahh próbált ilyet, de váltott evf-es gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest