Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
válasz
Matska
üzenetére
Én baromira élvezem hogy könnyű a váz és faék egyszerűségű. A II verzió nehezebb, vastagabb és benne rejlik a képstabi meghibásodása. Tudom hogy kicsi az esély, de elég ha csak egyszer pottyantom le rosszul...
Ami hiányzik az az uj FW, ami az első sorozat nem kapott meg.
Egyenlőre nem is tudom mi lenne a következő vázam. A képstabi benne lesz mert nincs választásom, fontos lenne a néma e-zár, de nem hiányzik 42 mpixel. Remélem kijön hamarosan valami köztes váz, mert lassan váltani kéne, bár meggondolandó hogy ne adjam el a sima 7-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest