Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mikrofon
üzenetére
Lsd: #1099-es hsz. De az a nagy helyzet, hogy a régi objektíveknél azért már előfordulhatnak karcok a frontlencsén, por a lencsetagok között, néha még gombásodás is, aztán lötyögősen, vagy éppen nehezen járó fókuszgyűrű, ilyen-olyan kopások, bármi, ezek pedig azért eléggé áralakító tényezők. Alapos megfogdosás nélkül én semmiképp nem vennék használt objektívet, bár nem tudom, hogy a vatera erre mennyire ad lehetőséget. Én ettől függetlenül azt mondom, hogy ha csak teheted, olyan helyről vedd az objektívet, ahol alaposan meg tudod nézni. Ajánlom még az opticamot, ahol gyakran megfordulnak K bajonettes fixek: [link], vagy a Soós fotókereskedést, ahol szintén sokszor lehet jót találni, bár őket személyesen nem ismerem, ott még nem jártam, csak a honlapjukon: [link]
Az objektívsor kifejezetten tetszetős, amit tervezel, viszont én egy közgyűrűsort még belevennék a tervbe, néha kifejezetten jól tud jönni, főleg, ha érdekel a természet, mint téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő