- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mikrofon #1106 üzenetére
Lsd: #1099-es hsz. De az a nagy helyzet, hogy a régi objektíveknél azért már előfordulhatnak karcok a frontlencsén, por a lencsetagok között, néha még gombásodás is, aztán lötyögősen, vagy éppen nehezen járó fókuszgyűrű, ilyen-olyan kopások, bármi, ezek pedig azért eléggé áralakító tényezők. Alapos megfogdosás nélkül én semmiképp nem vennék használt objektívet, bár nem tudom, hogy a vatera erre mennyire ad lehetőséget. Én ettől függetlenül azt mondom, hogy ha csak teheted, olyan helyről vedd az objektívet, ahol alaposan meg tudod nézni. Ajánlom még az opticamot, ahol gyakran megfordulnak K bajonettes fixek: [link], vagy a Soós fotókereskedést, ahol szintén sokszor lehet jót találni, bár őket személyesen nem ismerem, ott még nem jártam, csak a honlapjukon: [link]
Az objektívsor kifejezetten tetszetős, amit tervezel, viszont én egy közgyűrűsort még belevennék a tervbe, néha kifejezetten jól tud jönni, főleg, ha érdekel a természet, mint téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest