Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
a jófogásról lehet legolcsóbban érdekes obikat vadászni-ha egy nepper nem vadássza le előbb-több olyat lehet találni hogy a gazdája nem ismeri a piaci-túlzott- árakat.
Én azt javaslom hogy az eladó filmes gépeknél kell guberálni sokszor érdekesebb obik vannak rajtuk-aki külön árulja általában többet akar érte ők tudják mire lehet használni-a géppel együtt árulók sokszor csak a kacatoktól akar megszabadulni -
Rapid136
őstag
Aki nem ért hozzá az eladja ott, érdemes mazsolázni.
Most mondjam hogy az 1,2/50-es Rokkort gyönyörű állapotban egy 10.000 Ft-os Minolta vázzal együtt vettem meg? Igen, pont a váz áráért :-)
Sokszor homályos életlen képek alapján is fel lehet ismerni egy obit, aki pl. örökölte a szettet nem mindig tudja mit ér. Szóval kincskeresés jellege is van a dolognak :-) -
Matska
senior tag
Én a jófogást, az indexes adok-veszek fórumokat, és a hardveraprót szoktam nézegetni. Utolsó mentsvárként ebay-t, csak ne lenne vám meg áfa. Jófogáson keress rá csak annyira, hogy "M42" és kb 100 találatot kiad. Ott kell nézelődni ahol hirdetik. Felesleges ideológiát gyártani hozzá. Ez csak egy sima adás-vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest