Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Matska
üzenetére
Izlés dolga. Sztem elsőre mindegyiknek fura a menüje.
1-2hét és bármit megszokok
Nekem nincs gondom az átláthatósággal, van olym van sonym. Most a pana az új ezt is szokni kell.
Annó a nikont is meg kellett szoknom meg a fuji is fura volt elsőre.Sztem mind jó csak nem szabad feladni, új szerzeményt mindig sokat nyomogatom este lefekvés előtt

-
Rapid136
őstag
válasz
Matska
üzenetére
Miután vannak rajta custom gombok és a többi gomb is programozható, igy azért nem olyan bonyolult.
És van egy funkció menü is, amibe a fotózáskor leggyakrabban használt opciók vannak belesűritve.
A menü szét van bontva almenükre, fotózási alapbeállítások, kamerabeállítások stb.
Aki Sonys volt annak átlátható, de nyilván én is hülyét kapnék más gép menüjétől és szidnám mint a bokrot.
Meg kell érteni a logikáját és akkor nem problémás. Szinte csak a távvezérlő engedélyezése miatt kell belemennem, minden más a gombokról állítható (ugyanis ha az be van kapcsolva akkor nem megy standby állásba a gép). Ja és a standby időzités miatt, ha akció van akkor hosszabbra veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő