Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
DrojDtroll #10023 üzenetére
A 44M sajnos már nem formál szép köröket ha zárod a rekeszt. Az csak a sima 44 , 44-2 és 44-3 kiváltsága.
De ahogy írták tényleg ki kell fogni egy jót a gyártási szórásból. Nekem mind meg volt és egy 44-2 maradt a kb25db-ból ami átment rajtam
-
Matska
senior tag
válasz
Amit én tudok, hogy 44-2; 44-3; és 44M az 8 lamellás, rekeszelve is kör alakúak maradnak a bokehban a fényfoltok. Ez szerintem esztétikusabb, cserébe hajlamosabbak becsillanásra, lágyabb képet adnak, stb.
A 44M-4; M-6 és M-7 az 6 lamellás, szögletesek a foltok rekeszelve, de elvileg jobb bevonattal rendelkeznek és élesebbek. Azért óriási különbségekre szerintem nem lehet számítani. -
faki_
senior tag
válasz
Olyasmi, de akkora a gyártási szórás, hogy már majdhogynem felesleges vele foglalkozni. 2-es preset és több lamella, 4-es gyakori és már jobb bevonat, 6-os elméletileg élesebb és drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest