Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
válasz
Amazonas
üzenetére
Köszi, hogy írtál. Igen, itt már jártam: a helyzet, hogy üres az ablak ami az Automatikus indításra kattintva megjelenik.
Az érdekes az, hogy az említett két program törlése, majd újra telepítés után is folytatódott a jelenség annak ellenére hogy ezt ah appokban vagy a rendszer beállításban ezt kértem volna.
Plazma a felület (ha ez számít). -
Goxi
tag
Sziasztok!
KDE felülettel használom a Manjarót. Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet menedzselni a bekapcsoláskor automatikusan induló appokat?
Viber és Clementine minden indításkor indul de ezt nem szeretném.
Köszönöm előre is. -
Goxi
tag
Sziasztok!
Dolphin fájl kezelőt használok és szerencsétlen módon (jobb klikk ablak tetején pipa ki) eltüntettem az eszköztárat és ugyanilyen módon nem tudom visszahozni. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest