Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
válasz
Amazonas
üzenetére
Köszi, hogy írtál. Igen, itt már jártam: a helyzet, hogy üres az ablak ami az Automatikus indításra kattintva megjelenik.
Az érdekes az, hogy az említett két program törlése, majd újra telepítés után is folytatódott a jelenség annak ellenére hogy ezt ah appokban vagy a rendszer beállításban ezt kértem volna.
Plazma a felület (ha ez számít). -
Goxi
tag
Sziasztok!
KDE felülettel használom a Manjarót. Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet menedzselni a bekapcsoláskor automatikusan induló appokat?
Viber és Clementine minden indításkor indul de ezt nem szeretném.
Köszönöm előre is. -
Goxi
tag
Sziasztok!
Dolphin fájl kezelőt használok és szerencsétlen módon (jobb klikk ablak tetején pipa ki) eltüntettem az eszköztárat és ugyanilyen módon nem tudom visszahozni. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest