Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ingyen kapsz valamit és hozzá többektől segítséget, de ilyenkor nem magaddal szemben vannak elvárásaid, az gond. Gyanítom, nem érted, miről van szó és ezt az egy mondatot lovaglod meg.
Csak halkan említem, hogy a kolléga a topikok segítői felé is komoly elvárásokat fogalmazott meg anno, finoman szólva.... -
Dave™
nagyúr
Ezeket hol láttad? Három branch van, a stable az alap mindenkinél, aztán van a testing és az unstable. Utóbbi semmiképpen sem ajánlott szerintem, a testingre szoktam váltani otthon mert a) türelmetlen vagyok, b) ha van valami bug hamarabb kiderül, de az is nyugodtan használható többnyire, ha meg gond van, akkor egyszerű visszaváltani stable-re (amin nekem még nem volt problémám).
Már ha jól értettem a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest