- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #981 üzenetére
Ezen vakarózok én is, a fat az nem naplóz, nincs jogosultságkezelés.
Addig eljutottam hogy az ext4-nek tudtam címkét adni, "proba" lett a neve, a fat32 meg SHARE.viszont a SHARE nevű partícióra, amire Windows alatt írtam rá a próba fájlokat, azt olvasni tudom de írni semmilyen módon nem. Legfölül szürke, inaktív a Létrefozás fül, az F10-re error, ha valamit belehúzok egérrel akkor "Hozáférés megtagadva".
Az ext4-et hogyan kell a chown, birtokba venni?
Ha így van akkor meg abszolút nem értem a logikát, a partíciót én hoztam létre, a KDE partíciókezelő bekérte a nevem-jelszavam, akkor én miért nem használhatom ha én hoztam létre?
Elmondanád szájbarágosan ezt a chown izét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest