Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
"a TRIM-re, mely funkció ugye lényeges egy SSD hosszú távú gyors és egészséges működése szempontjából."
A gyorshoz igen, a hosszútávúval meg ütközik, manapság ez már csak szőrszálhasogatás mert asszem a rekorder ssd 9000Tb adat írása után adta be a kulcsot.
Igaz régi a cikk de az elv nem változott.
Tényleg csak elvi síkon de ezekszerint jobban használódik a tároló, viszont gyorsabb lesz az írás.
Mégegy, anno 11 éve vettem egy tök noname 32G ssd-t, szívtam is a fogam mert akkor igen horror árban volt, egy XP hasított rajta szó szerint, nagyon sokat dobott a rendszeren.
A pc 4 évig gyakorlatilag ki sem volt kapcsolva, otthoni htpc és mindenes volt. Mára már használhatatlanul lassú és öreg, nyugdíjaztam de mikor megvettem, és amikor leselejteztem, futtattam egy ssd benchmarkot. A lemez icipicit gyorsabb volt mint újkorában és 100% kondíció. Pedig az xp még hírből sem ismerte a trim parancsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest