Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Passz, nekem ugye azzal megy amit leírtam és már bootközben látszik, hogy felcsatolja. Csak a NAS a különbség, szóval lehet az OMV-ben kellene körbenézned. Nekem Synology alatt van egy olyan opció, hogy minden felhasználóhoz az admint rendelje hozzá, tehát az engedélyezett kliensen mindegy kivel érem el, mindenki adminként éri el. Ez több felhasználó esetén nyilván nem lenne jó ötlet, de nálam csak egy van így nem gond. Ezzel megy hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PH! Szakszervezet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő