Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
-
Dave™
nagyúr
Én már több mint fél éve használom munkára (is), meg egy általános/HTPC kombón. Egyszer sikerült össze-vissza kattintgatással megfektetni a desktopot, akkor nem indult el (mókoltam valamit a vesa-val a beállításkezelőben, hogy miért azt magam sem tudom), de konzolból leszedtem az utólag feltett csomagokat és utána indult pöccre ahogy kell. Ez az én hülyeségem volt, ezen kívül semmi gond nem volt. Igaz nálam KDE van, a Gnome-ról nem tudok nyilatkozni. Az Arch-hoz képest jóval konzervatívabbak azért, simán eltelik 2-3 hét is mire az Arch stabilnak jelölt csomagjai Manjaro-n is stabil repoba kerülnek. Egyébként az Arch stabil a Manjaro testing, ennyivel van "késleltetve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest