Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steve_Brown #1407 üzenetére
Ilyenek minden operációs rendszer alatt előfordulnak. A múltkor a munkahelyemen 6 dolgozói gépről kellett eltávolítanom KB5005566 számú frissítést, mert az egyik (de csak az egyik!) nyomtatóval nem tudtak nyomtatni. Ha ráküldtek bármilyen nyomtatást, a program két másodperc alatt csontrafagyott.
Volt olyan, hogy az egyik backup DNS gépünk tökéletesen ment a Windows Server 2012-vel, a 2016-tal is, a 2012 R2-vel viszont folyamatosan teljes fordulaton zúgott.
Aztán nem is olyan rég az egyik Intel driverben volt valami bug, ami miatt kékhaláloztak a Windows 10-es gépek.
Az x11vnc-s problémát meg tudtam oldani úgy, hogy az /etc/gdm/custrom.conf-ban a WaylandEnable=false sor elől kivettem a komment jelet, így most Xorg session-ben vagyok, nem Xwayland-ben. Ezt már korábban megcsináltam, de úgy látszik, a frissítés felülírta.
Ami viszont érdekes, hogy a laptopon is Wayland-ben vagyok, ott pedig simán kiírja az x11vnc, hogy "Wayland display server detected...".Az NT alapú Windowsok, amik desktopra lettek kiadva (tehát Windows 2000-től fölfelé) sem asztali rendszernek készültek, arra ott volt a Windows 9x vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest