- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Boldog Új Évet!
Jelentem, ezennel csatlakoztam a Manjaro táborhoz.
Túl vagyok egy pár órás sz*p*son, pár szívinfarktus közeli állapoton (majdnem tönkrement az M.2-es SSD-m, legalábbis azt hittem, elk*rtam), de végül feltelepült a Manjaro KDE. De hát ettől szép a Linux.
Az igazat megvallva, még most sem tudom, hogy hogyan.A telepítés ugyanis megállt 28-30%-nál az "Unsquash filesystem" lépésnél, ami a netes találatok alapján nem egyedi probléma.
Debug módban futtatva a telepítőt "device write-protected" hiba miatt nem ment tovább. Próbáltam másik pendrive-ról, más programmal kiírva az ISO-t, de ugyanúgy megállt.
Belekezdtem az Architect-es telepítésbe, de a parancssori partícionálásnál feladtam, így tovább kutattam megoldások után a live rendszer-t használva.
Végül újraindítottam a gépet, mondván, hogy csinálok még egy utolsó telepítési kísérletet, erre már a boot-olás is gyanúsan gyors volt - hát kiderült, hogy a már telepített rendszer indult el.
Szóval nem tudom, hogyan, de aSkynetManjaro életre kelt.
Annak ellenére, hogy - látszólag - nem futott végig a telepítő, 1 napos használat és belakás után kijelenthetem: teljes értékű rendszerem van.
Van pár érdekes dolog, pl. a Psensor listájából egy újraindítás után egyszer csak eltűntek az SSD-k, és nem tudom őket visszavarázsolni.
Illetve, a BOINC-ot próbálom most működésre bírni, mert úgy tűnik, ez sem indul el csak úgy egyszerűen.
AUR-helper-nek mit érdemes használni? Yaourt-ról azt olvastam az Arch-os topikban, hogy nemsokára megszűnik, illetve egyébként sem up-to-date (bár a Viber-t feltettem onnan) és a Trizen-t ajánlották helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest