- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Boldog Új Évet!
Jelentem, ezennel csatlakoztam a Manjaro táborhoz.
Túl vagyok egy pár órás sz*p*son, pár szívinfarktus közeli állapoton (majdnem tönkrement az M.2-es SSD-m, legalábbis azt hittem, elk*rtam), de végül feltelepült a Manjaro KDE. De hát ettől szép a Linux.
Az igazat megvallva, még most sem tudom, hogy hogyan.A telepítés ugyanis megállt 28-30%-nál az "Unsquash filesystem" lépésnél, ami a netes találatok alapján nem egyedi probléma.
Debug módban futtatva a telepítőt "device write-protected" hiba miatt nem ment tovább. Próbáltam másik pendrive-ról, más programmal kiírva az ISO-t, de ugyanúgy megállt.
Belekezdtem az Architect-es telepítésbe, de a parancssori partícionálásnál feladtam, így tovább kutattam megoldások után a live rendszer-t használva.
Végül újraindítottam a gépet, mondván, hogy csinálok még egy utolsó telepítési kísérletet, erre már a boot-olás is gyanúsan gyors volt - hát kiderült, hogy a már telepített rendszer indult el.
Szóval nem tudom, hogyan, de aSkynetManjaro életre kelt.
Annak ellenére, hogy - látszólag - nem futott végig a telepítő, 1 napos használat és belakás után kijelenthetem: teljes értékű rendszerem van.
Van pár érdekes dolog, pl. a Psensor listájából egy újraindítás után egyszer csak eltűntek az SSD-k, és nem tudom őket visszavarázsolni.
Illetve, a BOINC-ot próbálom most működésre bírni, mert úgy tűnik, ez sem indul el csak úgy egyszerűen.
AUR-helper-nek mit érdemes használni? Yaourt-ról azt olvastam az Arch-os topikban, hogy nemsokára megszűnik, illetve egyébként sem up-to-date (bár a Viber-t feltettem onnan) és a Trizen-t ajánlották helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest