- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest