Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a szüleim gépén volt Ubuntu, aztán Mint pár évig, de mindig az volt, hogy át kellett menni megcsinálni a frissítést, soha nem mertem abban bízni, hogy minden jól fog menni. Főleg nem a verziófrissítés
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.Ha nem akarsz a frissítéssel szarakodni, akkor fel kell dobni egy ChromeOS-t, vagy valami hasonlót, azt "hülyéknek" csinálták
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.