- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Elhatároztam, hogy az ntfs partíciómat, amin vannak az adataim, átteszem ext4-re. Mindent elmentettem róla, hogy pafrtíciót töröltem (gondolomtam tisztán csinálom). KDE partíció managerrek létrehoztamn újra immáron ext4-el. Mount path-nak beállítottam ahova az ntfs mutatott (run/media/taiji/Data). Meg is csinálta, de semmilyen file-t nem lehet rá írni. Fstabot szekesztettem, hogy ugyanúgy defaults, discard (SSD.m van), noatime legyen, de így sem jó. Gondoltam a mount path nem lesz jó, mert oda teszi mindig ha külsős usb-s drivet rakok oda. Létrehoztam a home/taiji alatt egy Data mappát, és újra létrehozva az ext4 partíciót a mount path-t odaállítottam, a kapcsolókat újra beállítottam, de továbbra sem lehet másolni rá, pedig a Data mappán mivel a profilom alatt vagyok, így van írási jogom. Ha ntfs-re formázom, akkor azonnal jó., tudok rá másolni. Milyen lépést hagyhatok ki?
Egyébként azaz érdekes, hogy mikor a KDE partition managerrel csinálom, akkor az utolsó lépésnél hibát ír ki, mikor checkolja a fájlrendszert (ezt mindig csinálja, bárhova mountolom), bár ettől a partíció létrejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Subaru topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest