Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Bedobnám ide is a kérdést, mert a router topikban nem nagyon jött válasz, és nem is vagyok benne 100% biztos, hogy router problémáról van szó, és ide is jár egy csomó okos ember, hátha sikerül megoldást találni. :R

Szóval van egy Asus RT-N18U routerem, ami azt játssza néha, hogy meghal a kapcsolat, semmi nem tölt be, még a router admin felülete sem a laptopomról. Legfrissebb fw volt rajta, azt frissítettem a kicsit újabb bétára, amit a honlapon találtam, de ez nem igazán hozott semmi változást.
    Néha viszont, amikor ilyenkor a router admin felületét nyitnám meg, akkor egy ilyen üzenet fogad:

Settings have been updated. Web page will now refresh.
    Changes have been made to the IP address or port number. You will now be disconnected from RT-N18U.
    To access the settings of RT-N18U, reconnect to the wireless network and use the updated IP address and port number.

Persze én semmit nem csináltam vele, nem tudom milyen beállítások frissültek. Viszont közben telefonról meg úgy tűnik, hogy van internet, tehát lehet, hogy a laptop beállításai nem jók? Átraktam fix IP címre a laptopot, így elsőre mintha megszűnt volna a gond, de aztán 1-2 óra után újra eljátszotta a megszakadást. :U

Szóval vajon valami hálózatbeállítási probléma lehet, vagy a router szórakozik velem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés