- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Szerintem nagy cumi a mandulaeltávolítás.
Nekem 5 éves koromban vették ki az orr- és garatmandulámat is. Állandóan tüszős volt és folyamatosan lázas voltam. A gyermekorvos javaslátára kellett műteni. Szüleim belementek (én meg mit tudtam, hogy mi vár rám).
A műtét alatt végig ébren voltam és még ma is emlékszem mindenre. Nem fájt egyáltalán, csak nagyon megijedtem mikor köpni kellett és csak vér ömlött orromon, számon. Aztán sokáig semmi víz, pedig már nagyon szomjas voltam. Nem sírtam, nem hánytam és nem is fájt, csak viszketett a torkom. Elég szófogadó voltam, elmondták, hogy mit nem szabad (beszélni, krákogni, stb.) Így hamar felépültem. A rengeteg fagyinak nagyon örültem, azt kellett nyomni folyamatosan. Enni még kb. egy hétig nem lehetett.
És miért mondtam azt, hogy nagy cumi? Mert azóta is folyamatosan beteg vagyok októbertől áprilisig. A mandulák eltávolításával annyira legyengült az immunrendszerem, hogy nem mehetek fertőző emberek közelébe, így a tömegközlekedés is kizárva. Ja, az influ elleni védőoltás mellett is azonnal elkapom az influenzát!!! Gratu az orvosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest