Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lujó55

addikt

válasz lizu #4 üzenetére

Szerintem nagy cumi a mandulaeltávolítás.
    Nekem 5 éves koromban vették ki az orr- és garatmandulámat is. Állandóan tüszős volt és folyamatosan lázas voltam. A gyermekorvos javaslátára kellett műteni. Szüleim belementek (én meg mit tudtam, hogy mi vár rám).
    A műtét alatt végig ébren voltam és még ma is emlékszem mindenre. Nem fájt egyáltalán, csak nagyon megijedtem mikor köpni kellett és csak vér ömlött orromon, számon. Aztán sokáig semmi víz, pedig már nagyon szomjas voltam. Nem sírtam, nem hánytam és nem is fájt, csak viszketett a torkom. Elég szófogadó voltam, elmondták, hogy mit nem szabad (beszélni, krákogni, stb.) Így hamar felépültem. A rengeteg fagyinak nagyon örültem, azt kellett nyomni folyamatosan. Enni még kb. egy hétig nem lehetett.
    És miért mondtam azt, hogy nagy cumi? Mert azóta is folyamatosan beteg vagyok októbertől áprilisig. A mandulák eltávolításával annyira legyengült az immunrendszerem, hogy nem mehetek fertőző emberek közelébe, így a tömegközlekedés is kizárva. Ja, az influ elleni védőoltás mellett is azonnal elkapom az influenzát!!! Gratu az orvosoknak! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés