- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez így van, az orvosok is csak tippelgetnek. És van, amelyiknek jobb érzéke van hozzá, van, amelyiknek meg nem. És a laboreredmények se mondanak el mindent.
Nekem volt olyan doki, h elmentem hozzá, h mi bajom. Kapásból megmondta a tünetek alapján. Aztán elküldött laborba, ami smit, de abszolúte smit nem mutatott ki. Viszont a diagnózisa stimmelt, jobban lettem. És v 10 évvel később íriszdiagnosztikán mondták uazt, amit a régi doki. Miközben a labor továbbra sem mutatott ki smit. Viszont az adott kezelés megint és még mindig segített, ha bmikor visszatért az adott gond.
És volt olyan doki (fogdoki), aki képtelen volt felismerni egy amalgámallergiát galvánárammal megspékelve (volt, h hallottam a Kossuth-rádiót a szában...), és csak azon rinyált, h mossak többet fogat... Mondva ezt nekem, aki még csak elaludni se tudok fogmosás nélkül, de akkor már olyan állapotban volt a szám (értsd ínygyulladás), h nemh fogat mosni, de már enni sem tudtam napok óta, mert már alapjáraton irtózatosan fájt, nemh ha hozzáért vmi. Na akkor, ahogy kiszedték az amalgámot, másnapra már látványosan csökkent a gyulladás.
Szóval tovább kell keresni. Érdemes más dokihoz is elmenni.
A te esetedben fontos a góckutatás, de legalább ilyen fontos lenne az esetleges vitamin- és ásványhiányok feltérképezése, mert azok is simán okozhatnak ilyeneket (D, B12, MSM, stb, stb).
-
törölt tag
válasz
dankobenedek #2348 üzenetére
Nekem tök uez volt, és egy nagyon jó gégésszel nézettem meg, és az ő véleménye alapján döntöttem. Ő az, akit vban merek ajánlani, ha segítség kell a döntéshez. A későbbiek igazolták a javaslatát. Ha több infó kell, írj üzit.
-
törölt tag
Párpercenként egyszerre csak 1-2 kortyot.
Lehet, h nem vizet kéne, hanem pl frissen préselt zöldségleveket, v. pl. savanyúkáposztalevet.
Anno egy hétig mást se tudtam inni, de mégiscsak a savkápilének köszönhetem, h nem kellett végül kiszáradás miatt a mentőket hívni. Legolcsóbb a DM-ben tán, és az elég finom is. Aztán az egyszercsak elkezdett szomjassá tenni, és újra tudtam rendesen inni. -
törölt tag
válasz
phajnalka #2282 üzenetére
Afta ellen nekem bevált: szódabikarbónás szájöblítés gyakran, sósvizes öblögetés gyakran (megjegyzem gargalizálva ezek a mandulára is jók), tömény herbáriás cserszömörcés szájvízzel v eukaliptuszolajjal bekenni a pöttyöket, de jó a citrom-, fahéj- szegfűszegolaj is. Ez utóbbival érdemes vízzel hígítva öblögetni is, mert ez fájdalomcsillapító is. Fogrém: Parodontax, ill még jobb ilyenkor a szappanal fogmosás, de csak szigorúan tiszta növényi szappan jó erre a célra, legolcsóbb pl alverde, alterra (DM, ill. Rossmann), vizes fogkefét megdörzsölni rajta, a habbal fogat mosni. És sok-sok frissenpréselt zöldséglevet inni, főleg répát, ez úgy minden betegségnél igen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...