- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mViki83
újonc
Sziasztok!Engem is ma egy hete műtőttek helyi érzéstelenítésben - altatás helyett. A műtét előtt végigolvastam szinte az egész fórumot és hát mit ne mondjak, rátett még egy két lapáttal az izgalomra! 26 éves vagyok, fülfájás miatt javasolták az orrmandula kivételét, de közölték, ha már egyszer úgyis ott vagyok és a garatmanduláim se a legjobbak, akkor kiveszik azokat is. Tény és való, hogy nem egyszerű, valóban kellemetlen, de hát felnőtek vagyunk, ki kell bírni- na és ez a Cataflam, hát ez tényleg csodákra képes
Nekem a garatmandulámat úgy kivették, hogy észre se vettem, az orrmandulát hagyjuk- de most azt mondom, hogy akár azt százszor, mint ezt mégeszer. Aznap délutánra már nem is fájt az orrom.........
Sajnos a második napon én is bevéreztem és én kis naív még megkérdeztem a szobatársam, hogy szerinted szóljak..............?Lesütötték újra. Képzelhetitek műtét napján semmi kaja, majd éhen haltam, erre másnap várom a reggelit - igazából nem is érdekelt mi az felfaltam volna az egészet- erre meg bevérzek-na ennyit a reggeliről.
Kb. 11 fele folyt le az infúzióm és utána mondták, hogy egyek egy kicsit- hát én akkor ettem életem legfinomabb kajáját: kettő szelet üres kenyér belsejét teával
, de tényleg nagyon finom volt! Igazából én azt mondom, hogy ez az egész nem rosszabb egy elnyúló fogászati kezelésnél. Enni, inni tudok, sőt kajálok egész nap, szinte éhezek, mondjuk ez lehet azért is van mert a cigit is letettem műtét előtti nap
Kitartás mindenkinek, aki előtte van és no para, mindenki megkapja műtét előtt a maga kis nyugtatóját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest