- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Totál egyetértek!
Normális orvost eddig még nem láttam, pedig már nem vagyok fiatal! Mindegyik úgy kezel, mint egy darab húst. Be kéne vezetni, hogy ha a páciensnek valami kárt okoz hanyagságból, akkor eltávolítanának belőle, vagy valamelyik családtagjából egy testrészt. Szerintem jobban figyelnének. A baj azzal van, hogy nem tanultak meg analitikusan gondolkodni, hanem végigmennek egy protokol szerint és tesztelgetnek, próbálkoznak. Ha nem baktérium, akkor vírus, vagy csak megfázás. Közben meg felírnak mindenféle gyógyszert amiből ők mennek Balira nyaralni. Na ez a különbség a Dr. és a PhD. között! Az előbbi ajándék a seggelésért, a második meg elismerés valami új tudományos eredményért.
Amúgy nekem is kivették a mandulámat (az összest), mert kellett a műtétszám az állami finanszírozáshoz. Azóta állandóan elkapok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Riasztó topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest