- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
procax
csendes tag
Szia! Fel a fejjel ! Nekem most vették ki 4 napja helyi érzéstelenítéssel. 35 éves vagyok. Jobban jártál volna ha altatást kérsz. Ha bírod hogy nyúlkálnak a szádban és nincs tőle hányingered akkor nem lesz rossz a mütét. Normális esetben 15perc. Nekem sajnos nem így volt. 30perc volt és iszonyatos szenvedés folyamatos hányingerrel. Nagyon megbántam hogy hallgattam a dokira pedig én altatva kértem volna csak lebeszéltek róla.
De azért ne keseredj el kibírható nem fáj csak inkább kellemetlen. Hamar túl leszel rajta utána 2 óráig nem szabad nyelni , na ez nekem nem ment mert folyamatosan nyelési ingerem volt. Ha érzed hogy kezd fájni kérj azonnal fájdlomcsillapítót. 2 óra után pedig hoznak egy kancsó teát na azt szépen kortyolgatni akármennyire is fáj 0,5deci/5perc lényeg hony mindíg nedvesen tartsd. Nem szabad elhagyni magad!! Inni , inni első nap!!! Én 2 kancsó teát gyűrtem le első nap. Ha fájni kezd kérj cataflam-ot ne szenvedj! Szóval a lényeg hogy sokat nyelj!
Egyébként a Flector por fájdalomcsillapító nagyon szuper még. Én másnap már reggeliztem is zsömlét és onnantól fogva mindent megettem amit adtak. Másnap már egész jól voltam (csodálkoztak is sokan) Ma vagyok 4.napos de egész jól bírom, eszek iszok , pihengetek és szedem a flectort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest