Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zs34

csendes tag

válasz Biankalazio #337 üzenetére

Szia Bia! Nekem is ma van a 4. napja és egyszerüen tök jól vagyok, már apróbb házimunka is megy (mosógépbe ruha be, beindítani,) amihez nem kell hajolgatni.
    Én is sokat fekszem, enni bármit megeszem csak kicsit lassabban, igazából az sem érzem, hogy húzódna a seb.Továbbra is 5-6 liter folyadékot iszom és naponta kétszer
    szoktam bevenni SEPTOFORT torokfertőtlenítő tablettát, szerintem ez tök jó, mert ajánlják is mandulaműtét után. Nekem annyira nem is fáj, hogy ma még Cataflamot sem vettem be.
    Remélem később sem lesz rosszabb.Viszont fagyit enni nem tudok, mert egyből köhögnöm kell.Este szokott egy kicsit rosszabb lenni lefekvés előtt akkor beveszek egy Cataflamot.Szerintem azok a homeopátiás golyók nagyon sokat segítenek.Nem próbáltad?
    Én kedden megyek vissza controll-ra a városház utcába a doktornőhöz, remélem minden rendben lesz, majd utána jelentkezem.Ja és nekem van mikor annyira viszket, hogy jól esne megvakarni, vagy köhögni egyet, de nem merek egyiket sem inkább olyankor sokat iszom. Végül további gyors gyógyulást neked és mindenkinek aki ebben a "cipőben" jár.Aki pedig előtte áll az ne féljen /én is féltem/, mert nekem például a műtét utáni pár órát kivéve nem volt olyan napom amikor kapartam volna a falat.Semmi fádalom. :))

Új hozzászólás Aktív témák