Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
MCE Távlövő képe
[link]MCE annyit jelent, hogy a windows operácios rendszeren belül kvázi külön Os ként megy, időzített felvétel, timeshift, radió, tv adás nézése, én ezekre használom, ezenkivül, még képek megtekintése, stb ...
Egészen biztosan, hogy létezik linuxra is valami hasonló megoldás.Mert amit az MCE nyujt, nem ördöngőség, windows ra is több ilyen jellegű un. HTPC frontend van, csak azért használom az MCE -t, bár vannak hiányosságai a külön telepíthető progikhoz képest, (Feltétezem, hogy amit külön tennék fel tökéletes, de a tapasztalat nem ez ...)
Nem kell semmit állígatni, betettem a karit, felismerte, bedugtam a távítányítót felimserte, és csak a csatornákat kellett megkeresni, és sorba rendezni, és a EPG szerverhez hozzáállítani.
És ezek mellett a program maga stabil, és mondhatni, hogy az MS legtökéletesebb alkalmazása, bár kétségkivül lehetne benne többdolog is.Linux alatt ami nekem hiányzik ( vagy másképp van megoldva) az, hogy beteszem a karit a gépbe, és innen még nem használatra kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Temu
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest