Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz Anakin007 #435 üzenetére

Huhh :D

Szóval valójában csak a modprobe.conf-ot változtattam, mivel mindenáron be akarta tölteni a bcm43xx-et, ha az volt beírva.

Minden más maradt a tégi, akkor jelent meg az eth0, eth1 és wlan_rename nevű iface.

Egyébként nekem nem számít, mi a neve, de a rendszer alapból (üzemszerűen) eth0-t csinál belőle. Tehát bcm43xx és ndiswrapper esetén eth0 lesz a neve.

Egyébként ndiswrapperrel arra jutottam eddig, hogy wpa2 kulcs nélkül megy, ha beírom a kulcsomat, akkor invalid key length (62) a válasza és nem értem, legalább az miért nem megy...

Próbáltam Ubuntuban, ott simán ad javaslatot a b43, hogy hol találok firmware-t. Mandrivában ilyen sehol nem jelenik meg és az őrületbe kerget.
    Elkeseredettségemben megcsináltam, hogy az Ubuntu kerneljét és a library-ket áthoztam Mandrivára és bootoltam arról. :DDD
    El is indult a rendszer (akárcsak Ubuntun - Ubuntu logóval :D ), be is töltötte a b43-mat, de plusz üzenetet nem kaptam. :( Tehát az (pontosan az :D ) a kernel, ami Ubuntun rendesen működni akar, Mandriván ugyanazt csinálja mint az eredeti Mandrivás. :O

Tudom, hogy ez egy kisebb őrültség, de már nem tudok mit kitalálni...
    Ezekszerint a kernelem jó lesz, valahol másutt van gubanc.
    ...mindenesetre kezdek belefáradni, de más szimpatikus rendszert még nem találtam, pedig tegnap már azt is kerestem a neten.
    ...legalább ndiswrapper működne, de még az sem megy a kulcsommal... :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés