- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
üzenetére
- 384 MB ram van a gépben, szerintem ez elég kell hogy legyen egy oprendszer és egy mp3 lejátszó futtatásához. ez naggyából elég kellee h legyen... de mintha neked nem is az mp3 lejátszással lett volna bajod? vagy de?
- ''design: linuxnál a pont'' ezt úgy értettem hogy szerintem az a szebb. lesett, vágom, megértettem...
akkor végül is neked csak a modemmel meg a tvkártyával volt gondod. ha ezeket meg tudod oldani linux-al, mondjuk a következő mandrake-val akkor már érdemes azt is használni, de a kde akkor is erőforrás igényes, (szerintem) ugyhogy régebbieket is megnézhetsz....
játékra nekem is ott a vindózikszpé, erre való. minden mást linux alatt csinálok (zenehallgatás, filmnézés, cd/dvd írás....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs