- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pirobika
üzenetére
A hivatalos oldalról 3.06 tölthető le. Amit linkeltem 3.1.1.1722 az béta verzió (és ugye ez május 2.-án került fel a fórumba), bár lehet holnap már azt lehet leszedni majd a stabil ágon is, de addig nem tekinthető megjelent-nek, míg hivatalos helyről nincs ilyen infó és ilyet nem láttam tőled linkelve (na meg hivatalos oldalon sincs még erről hír)...szóval egyelőre béta verzió az.
Ráadásul ÉN biztos nem fogok "jöttment" oldalakról töltögetni és ugyanezt javaslom másoknak is...bár remélem nálad rendben működik az írt verzió.
Inkább arról olvastam volna mik a tapasztalatok az új verzióval

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs