Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
Ó yes...
0251 és 0219 a kis és nagy ''ű''. Mondjuk ez nekem új, hogy 0xxx alt után, xxx-t tudtam csak. Pedig nem ma kezdtem a számteket :)
Bár nem teljesen ugyanolyan, mint az eddigi font, aminek a ''pontos'' neve CommercialScr DEE volt, kicsit magasabb és vékonyabb betűk voltak, de az új (Commercial-Script HU) jobban mutat. -
esteban
senior tag
nezz korul itt:
[L]http://webdesign.lap.hu/[/L] >>> fontok, van egy halom cim, en pl az elsot hasznalom eleg soxor:
[L]http://www.abstractfonts.com/fonts/search/full_listing.htm?kw=dunge[/L]
:) -
.:ADAM:.
aktív tag
A fene!:(
-
aktív tag
-
aktív tag
Uppsz egy kicsit sok lett a taps bocsi az moderátoroktól.
-
Fr4G
aktív tag
Sokaig kerestem egy betutipust, azt amelyikkel pl. az amerikai filmekkel irtak fel a zold loszerladakra azt, hogy ''AMMO''. vastag betuk, tipikus ''military'' stilus. Ha valaki mar latott, pls szoljon!
-
aktív tag
Helló én a Dungeon nevezetű fontot keresem, ha tudja valaki, honnan lehet beszerezni, vagy megvan valakinek plíz szóljon.
-
simbazz
aktív tag
Úgy értem, magyar ékezetes fontokat, amikben az ''ű'' és az ''ő'' is normálisan megvan...
-
simbazz
aktív tag
A kérdés adott.
Honnan lehet beszerezni magyar fontokat (TTF, ha úgy tetszik, betűkészlet). Feltúrtam már a netet, semmi.
Thx
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest