- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ééééés megvan a könyv!
sajnos nem eredeti példány... de gondolkodom erősen rajta.. ha könnyen értem majd és tetszik, megrendelem
-
KicsiUbul
őstag
Valaki nem tudná megmondani melyik az a rész, amiben Higgins a Kwai folyó hídjának makettjét építi, majd azt Magnum felrobbantja?
Thx
-
Magnum_
nagyúr
válasz
LoneStar #111 üzenetére
én is megtaláltam, tudok is ebayezni, köszi
Larry Manetti oldalán meg az van, hogy 35$-ért az enyém lehet... -
Magnum_
nagyúr
Keresem ezt a könyvet: Larry Manetti: Aloha Magnum!
-
Magnum_
nagyúr
Gergő_ találta ezt az oldalt. érdemes kicsit böngészni, fanoknak kötelezőőő!
-
Magnum_
nagyúr
nem tudja vki, mi a zene cime, ami a 7x22. részben megy többször is??
-
joey7
őstag
mostanában néztem meg a Las Vegas sorozatot. az egyik évadba beugrott Tom Selleck is.azonban az igazi meglepetés az volt amikor az évad egyik epizódjában
Roger E. Mosley (T.C) és Larry Manetti (Rick) vendégszerepeltek; nagyon jó volt újra együtt látni a nagy triót! -
Móci
addikt
Nem is tudtam, hogy van ilyen topic, de örülök, hogy megtaláltam!
Anno, amikor először vetítették a tv-ben, akkor is nagyon megszerettem a sorozatot, s most majdnem kétszer megnéztük már haverral. Sör a kézbe, Magnum ki a tv-re, és mozi.
Valóban jó lenne eljutni Hawaii-ra, kicsit körülnézni... remélem egyszer sikerül ebben az életben.
Isten bizony megkeresném a Robin Masters birtokot. -
kem
addikt
Nekem csak az a rész kéne amelyikben az örökösödési mizéria van(s3e12körül), mert az álarcos bálig láttam csak valami hiba miatt.
-
Magnum_
nagyúr
ha jársz Pécs felé laptoppal, odaadom neked
-
madstunt
addikt
Hello!
Hatalmas fanja vagyok a sorozatnak,csak sajna nem találom sehol se neten magyarulna mindegy időnként el el kapok a tévében egy részt
-
kem
addikt
3:11-nél járok
-
Magnum_
nagyúr
befejeztük ma a szériát
a 7. évad lezárása az olyan "lezárásosabb" lett, de jó kis sorozt volt, a kedvencem, 15év múlva újra megnézem, addig is maradok fan.
-
kem
addikt
Én a 3\3-nál tartok
El is határoztam,h elnézek egyszer Molokaira, pár év alatt csak össze lehet spórolni rá a pénzt. Talán Hawaii-on is lehet valahogy munkát szerezni, most éppen Londonban vagyokKomolyan nagyon jó ez a sorozat. Persze nem egy remekmű, de ez adja meg az ízét. Olyan jókat nevetek mindig a kezdetleges filmes megoldásokon és hibákon. Higgins nemsemmi,h miket alakít
Nemsemmi volt a Texasi féltestvéres rész
Nagyon szerencsés lehet aki ilyen helyen telepedhet le...
Saint_:
hírtelen megijedtem, hogy lelőtted a poéntui: azon is jókat mulatok néha, hogy vannak bizonyos szereplők akik különböző szerepekben visszatérnek
A magyar hangok meg minden részben ugyanazok.
-
Magnum_
nagyúr
most néztem meg a 7. évad 7. részét, és beigazolódni látszik, hogy Robin Masters = Higgie baby
-
Magnum_
nagyúr
gagyi havaii füzér utánzat beszerezve
-
-
macikos
addikt
Alaprajz... már azt hittem, hogy a honolului építésiügyi hivatalból megszerezted a tervrajzokat...
Egyébként mi ez az Audi? A Ferrari előtt ezzel járt Thomas?
Még azt mondjátok már meg, hogy hol megy most a Magnum a TV-ben, ha megy? Mert amikor nyílt a topik, akkor volt valahol, csak nem tudom hol
-
Magnum_
nagyúr
oké, szereztem pilota napszemcsit is
-
Gergő_
őstag
"Zeusz, Apolló, hozzám!"
Bennem is ez maradt meg legjobban.Elég régen volt,tudja valaki mikor ment?
wiki idézet:
A Masters-birtok pontos (és létező) címe: 26-Waimanalo HI 96795, Oahu, Hawaii, United States. A sorozatban a birtok szintén Oahu-n, ám nem ezen a címen, hanem a képzeletbeli Kalakua Drive-on található.ezt a Masters birtokot szívesen meglátogatnám élőben,a fan club nem szervez utazást Hawaii-ra?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #72 üzenetére
ehem igen, kissé gyűrött... sok volt a kalandom reggel
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
Na majd fotozok en is
-
eziskamu
addikt
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
Szép darab
Nekem már nem állna ilyen jól, nem vagyok az a Magnum alkat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #63 üzenetére
ennyire rápörögtél?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
En a terranovaban vettem szep vilagoskeket
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #22 üzenetére
Vége felé folyamatosan derült ki, hogy valójában Higgins és Masters ugyanaz. A ferrari kezdte lebuktatni, mert néha úgy hivatkozott, hogy az én ferrarim. Aztán volt egy liftes rész, amikor összezárták Magnumot és Higginst, talán ott dőlt el végleg.
Ebben a sorozatban kedveltem meg egyébként a doberman kutyákat.
A sorozat vége egyébként nem egy esküvő, ahol nem derül ki a végén, hogy Rick kimondja-e az igent? Arra emlékszem még, hogy nagyon utáltam azt a részt, mert van egy elég hosszú jelenet, amikor Magnum egy sötét szobában kerget valakit és közben fények vibrálnak.
-
ABE
őstag
válasz
Mr.Csizmás #53 üzenetére
Vagy "alternatív" forrásból.
-
Mr.Csizmás
titán
Fellendítsük a topicot egy kicsit:
hol tudnám beszerezni a sorozatot? S01 kellene elsősorban
-
eziskamu
addikt
Mi a helyzet most a filmmel?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #47 üzenetére
megy privi
-
Mr.Csizmás
titán
Jónapot!
Keresném mp3-ban a főcímdalt, ha kérhetem nagyon szépen
-
Magnum_
nagyúr
hawaii inget még mindig vadászok
-
Magnum_
nagyúr
köszi ABE a csengőhangot
-
Boxer001
veterán
Annyira pörög ez a topic, hogy hihetetlen...
Zárható.
Szerk.: Láttam ám a szerkesztés előtt!Még jó, hogy ismersz.
Sajnos ha eddig nem törölték, akkor már nem tehetek semmit.Egyébként csak piszkálódok, vannak olyan topicok, amiket inkább törölnék, mint ezt...
-
macikos
addikt
Látom dübörög a topic
Múltkor volt egy jó rész a TV-ben, valami nőt megöltek benne, Thomas meg amerikai focizott, stb. éppen csak belenéztem. Abban volt:
Higgins: Most már igazán hazajöhetnél, a fiúknak is hiányzol (a kutyák)
Thomas: .....
Higgins: Nem tudnak kire vadászni... -
Magnum_
nagyúr
ma láttam a kedvenc részem: Flashback
-
ABE
őstag
Csengőhangnak néha a főcímdalt rakom be, ébresztőnek ideális.
-
mityku
aktív tag
Én is szerettem / szeretem ezt a sorozatot.
Most is megy az egyik kábelcsatornán, hétvégén talán 3-4 részt is leadnak egybe.
Egyébként ez a Robin Masters dolog érdekes, egy részben el is sütötte Magnum azt a poént, hogy Higgins valójában Robin Masters és csak felvet néhány embert, mint statisztát.
Ami a lényeg, hogy a helyszínt nagyon eltalálták, a karakterek is jók. Szóval, jó kis sorozat. -
<NewL>
addikt
-
Bubee82
őstag
Wow
Ja és a Hughes is itt van
-
adalbert1
veterán
Nekem is nagyon bejött ez a sorozat.
Kár hogy itthon még csak az első évadot adták ki belőle.
Ami még hozzátett a Hawaii és Ferrari feelinghez hogy minden részben volt valamilyen csinosabb nő is. -
Petya25
őstag
Ez tényleg remek sorozat volt anno, majd minden részt láttam.
-
Wolverine
félisten
Én úgy emlékszem, a végén Higgins beismerte, hogy ő volt valójában Masters
És a tervezett mozifilmváltozat nem lesz ugyanaz Tom Selleck nélkül...
(ahogy a McGyver sem RDA nélkül)
Mondjuk az kicsit vicces, hogy Selleck pont a Magnum miatt nem tudta elvállani Indiana Jones szerepét - vajon így járt rosszabbul?
-
Boxer001
veterán
Fejezd be Bubika.
Ez egy olyan félig-meddig értelmetlen topic. Pont mint a többi sorozatos...minek? De ez az én véleményem. Esetleg lehetne ezeknek valami gyűjtőtopic, vagy nem tudom, de így...3-4 ember ír 1-2 napig valamit, aztán csak úgy lesz a topic, a levegőben.
Szerk.: ellenzéknek lenni jó. -
Magnum_
nagyúr
Robin a soha nem látható író
akinek mindenki mindig a vendége, csak nem szereti személyesen intézni ezeket
. pontosabban amit eddig láttam, egyszer szerepelt, csak nem mutatták az arcát.
de ugy volt arról szó, hogy hol, hány birtoka van, kiváncsi lennék, hogy Innsbruck-ban is van e hasonló kis csapata, Magnum és Higgins helyett Jürgennel, Klaussal...most egy kis guglizással azt olvastam, hogy a 7. évad végén halálos lövést kapott, de a nézök ezt nem komálták, igy visszahivták egy 8. befejező évadra... ez a 80-as évek tele volt Bobby -effektussal...
bár az emlgetett Baywatch-ban is volt arról szó, hogy a Michael Knight felrobban
#20 Boxer001: akkor kiderül, hogy tévedtem, és nem érdekel senkit. vagy itt nem. de akkor majd boldog leszel,hogy te megmondtad, én meg szomorú, de megpróbáltam
..
-
Bubee82
őstag
válasz
(Darkwood) #14 üzenetére
De igen. Feltett szándékod volt
Szard már le, köszi
-
Magnum_
nagyúr
Zeusz, Apolló, hozzám! ott a pont
valóban,azok is kult sorozatok, de nekem ez a kedvencem
2. évad végén járok.
#14: tisztasor. nem is az a cél, hogy ugy pörögjön, mint egy népszerű szakmai. cask megfordult a fejemben,hátha van 4-5 arc, aki ugy szereti mint én, és unalmas percekben hozzá lehetne tenni valamit.
-
macikos
addikt
Egyik kedvenc sorozatom, sajnos mindig csak megszakításokkal láttam. Néztem 2-3 hétig, utána nem. Majd amikor újrakezdték az elejétől, akkor megint ugyanazt a néhány részt láttam
Azért a Baywatch-al és a Knight Riderrel nem veszi fel a versenyt
"Zeusz, Apolló, hozzám!"
-
Magnum_
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9 üzenetére
annyira köszi
olyan célzattal hoztam létre, mint a Simpson családos. elég, hogyha azok írnak néha, akik ismerik, nézik, és a nyitó posztban leírtam, ha lesz rá igény, lehetne játék is.
Boxer001: neked is. de újra csak a nyitó hsz: remélem van létjogosultsága
iylen alapon nagyon sok minden lehetne zárható, nemigaz?viszlát
-
Boxer001
veterán
Jó sorozat...de akkor ilyen alapon mindjárt nyitok egy Mekgájvör topicot, szóval zárható.
Csak hogy belerondítsak.
A francba, megelőztek. -
(Darkwood)
őstag
Úgy érzem, hogy most hirtelen mindenki írni fog ide valamit, hogy: "de jó volt" "de rég volt" etc. aztán szép lassan elsüllyed a topic!
Saint_: nem akartam deprimáló lenne! -
Bubee82
őstag
Hajrá
Jaja, na az meg talán első helyen áll nálam. Emlékszem h minden áldott pénteken - általános iskolás koromban - reggel illetve délelőtt (11-ig) volt tesiórám és futottam haza h kezdésre odaérjek. Már szinte rituálé jellegű volt az h letespedek a székre és nézem a Dallast
MOD 2
A két suttyó takaroggyon innen, de főleg a kutyanevű (fejű?)
-
Magnum_
nagyúr
én már azon gondolkodom,hogy az amazonról rendelek magnumos pólót
#5 Bubee82: helyes, Dallast is nyomják
#8 Bubee82: hawaii inget egyszerűbb beszerezni, mint a Ferrait
-
No-kia
addikt
kiskoromban mindig ez ment a tvben, nekem azthiszem tetszett
-
Magnum_
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e egész estés feldolgozás Matthew McConaughey-vel
-
Bubee82
őstag
Nagyon szeret(t)em anno. Az egyik legjobb sorozat amit néztem valaha is, szvsz
Az intro zenéje is nagyon ász
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok!
Úgy gondoltam, létrehozok ennek a kult sorozatnak egy fórumot, remélem van létjogosultsága és lesz forgalma.
Bemutatásképp egy idézet az origo-ról: 1980 és 1988 között futott a televízióban. Elég hamar igen népszerűvé vált, az első öt évben folyamatosan a húsz legnézettebb műsor között volt az Egyesült Államokban. A magánnyomozó sem lenne azonban ugyanaz a színész nélkül, aki játszotta: Tom Selleck olyannyira összeforrt a figurával, hogy egyrészt már meg sem ismerjük bajusz és/vagy hawaii ing nélkül. A sikerhez Magnumon (és a történeten) kívül még legalább három jól eltalált karakter hozzájárult: Higgins, az angol nemes, aki két dobermannjával, Zeusszal és Apollóval felügyel a házra; Rick, a bártulajdonos és T. C., a pilóta. Van a sorozatban még egy figura, aki - akárcsak Columbo felesége - soha nem jelenik meg a képernyőn, mégis fontos szerepet játszik a történetben: ő Robin Masters, az elismert író, aki Magnum rendelkezésére bocsátja hawaii birtokát.
Biztos vagyok benne, hogy többen vagyunk, akik szeretik ezt a sorozatot, akik azon a véleményen vannak, hogy még napjainkban is megállja a helyét a sokszor vicces történetek, jelenetek, ruházatok, dialógusok.
Ha van rá igény, lehetne játék is, mint a Sipmson-családos topicban.
Hajrá, induljon, és pörögjön a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest